Meer power.

Meer prestaties.

TalentGoals ontplooide een strategische visie en analytisch vermogen om processen te optimaliseren en agile teams te ontwikkelen/ naar een hoger niveau te tillen.

Change & Project Manager for HR & Sales

More Values Insights


Strategische projecten

Optimalisatie &

organisatie efficiëntie

How we achieve Goals 

Committed to Move.

Hierbij ondersteunen wij organisaties en management met het aanpakken van hun issues op het gebied van Sales gerelateerde vraagstukken. 

We ervaren het allemaal wel eens, je loopt vast in je strategie, je sales organisatie is aan vernieuwing toe, de performance blijft achter maar hoe ga je dat aanpakken?

Wij vertalen de strategie door naar de dagelijkse praktijk

 

 

 

 

 

 

 

 

Heeft u plannen om uw klantenbestand en/of marge te laten groeien en zoekt u hierbij de juiste, eigentijdse, strategie en verkoopkanalen om dit te realiseren? Wilt u uw huidige strategie eens door laten lichten en afzetten tegen de nieuwste trends en de uitdagingen voor uw organisatie? Of zou u uw verkoop organisatie graag klantgerichter en meer resultaatgericht willen zien werken?

TalentGoals levert consultancy op verkoopvraagstukken, waar de gehele keten doorlopen wordt van uitgebreide analyse tot en met borging. Maar we kunnen ook specifieke items belichten en helpen om concepten te ontwerpen.

Hiernaast begeleiden we Ondernemers, Managers, voornamelijk  KMO bedrijven op strategische thema’s, commerciële thema’s, Change thema’s maar ook op persoonlijke thema’s op het gebied van persoonlijk leiderschap (de mens achter de manager).

Wij ondersteunen deze doelen met 4 processen: Connect, Challenge, Condition en Check

Alles wat je kan, kun je nog verbeteren.

 

 

We Connect to Your Strategy


Externe Communicatie

& Visualisatie

Marketing Goals

Onze visie op communicatie. 

Maak kennis met de nieuwe generatie van verkoopgesprekken. Dankzij creativiteit & technologie kan iedereen nu aan de slag met onze krachtigste presentaties

 

 

 

 

 

 

 

Onderzoek wijst uit dat het merendeel van de ontwikkelde sales tools nooit worden gebruikt. De verkopers zien geen meerwaarde en maken dan een eigen versie. Met een aangepaste verkooppresentatie staat ieder sterker en zal leiden tot een uitdagend verkoopgesprek. Wilt u ophouden onnodig te investeren in verkooppresentaties die niet aanslaan?

Vertrouw dan op de expertise van TalentGoals. Net omdat wij ons gespecialiseerd hebben in het ontwikkelen van wendbare presentaties die uw klanten werkelijk overtuigen.

 

Bekrachtig uw verkoopverhaal met visuele tools