HIGH IMPACT PLAYBOOKS & INFOMERCIALS

A smarter way to communicate

SALES PLAYBOOKS

De digitale Playbooks passen helemaal in het tijdsbeeld. 

Om succes te behalen, moet je mensen trainen in het toepassen van hun verkoopvaardigheden op dit specifieke product. 

Met wie ze moeten praten, in welk type organisatie. Op welke waarde richt deze oplossing zich, en hoe de waarde die het creëert te kwantificeren. Hoe het zich verhoudt tot de beslissingscriteria van klanten, en hoe de risico’s die klanten ervaren beheersen. Wat de typische onderhandelingsparameters zijn en hoe jou acceptatie kan stimuleren.

Elke specifieke klanten doelgroep heeft nood aan zijn eigen waardepropositie. Hoe wordt relevante informatie gekozen? Welke woorden hebben een grote impact en welke moet je juist absoluut vermijden? Kies je beter voor grafisch design of voor video?

Wij stellen een online manuel samen die hen begeleid om aan value creation te doen.

 

letstalk

INFOMERCIAL MINIREPORTAGE

Een infomercial is een onderdeel van de PlayBooks het omvat een korte online video of PowerPoint presentatie (app).

Met deze tool breng  je het product of dienst op een slimme manier onder de aandacht door jouw salesteam door te ondersteunen met InfoMercial presentaties.

Deze mix van informatie & commercial is een effectieve manier om te werken aan de competenties van uw sales team.

Een goede infomercial bevat precies de juiste formele informatie, met een subtiel verwerkte commerciële boodschap.

   

INTERACTIEVE SALESMAP

Een interactieve salesmap zorgt voor structuur en ondersteuning. Op deze wijze kan iedere uitdaging en specifieke klantbehoefte tijdens een gesprek ondersteund worden, met behulp van de presentatie.

Door diverse keuzes in de presentatie en de flexibele opbouw navigeert men heel simpel en snel door de verschillende thema’s.

Vervolgens kan men keuzes maken uit onderliggende info, video, of andere commerciële beelden.

Het verkoopgesprek sluit beter aan en blijft de klant betrokken in het gesprek. Ook dit kunnen wij ondersteunen met onze sales coaches.

Presentatievorm: Laptop, Tablet

letstalk

KLANTEN INFO KIOSK

Snel en efficiënt communiceren met werknemers en externe partijen zoals distributeurs, resellers, dealers of franchisenemers? Onze digitale informatie tools zorgen ervoor dat klanten, verkopers, helpdeskmedewerkers en technici correct aan de slag gaan met jouw product. Wij willen ook jouw bedrijf hiermee helpen. 

letstalk