What capabilities do you need?

De toekomst van jouw bedrijf begint  bij relevante kennis over motivatie.

In zoveel opzichten is talentmanagement nog nooit zo belangrijk geweest. Vooral de manier waarop we communiceren, competenties ontwikkelen en samenwerken maken het verschil.

 
Change & Project manager HR & Sales

WHAT MOTIVATES


"If it doesn't challenge you,

it won't change you"

How we Think today

Differentiation

in Motivation

How we watch today


gedrag, cultuur

communicatie,

kennis

How we Motivate 

Je vingerafdruk is je talent..

Onze ervaring wees uit welke specifieke waarden en gedragingen bijdragen om succesvol te zijn op het werk. We richten ons op het maken van sterkere verbindingen & competenties actualiseren.

Het is van cruciaal belang om een hoger niveau van Employee Experience te ervaren om sterkere resultaten neer te zetten.

 

Van het Talent die je hebt naar het TALENT die je wilt.

 

 

 

 

 

 

Samen kijken we om het ondernemerschap & verantwoordelijkheid te verhogen. Wij ondersteunen managers om hen in staat te stellen een wendbare organisatie te bouwen. 

Een goede teamleider moet meerdere rollen vervullen. Hij moet inspireren, coachen, leiden. En tegelijk dient hij de globale doelstelling van het team te bewaken.

Om dit tot een goed eind te brengen dient de teamleider te beschikken over een flinke dosis mensenkennis. Hij dient overtuigend te zijn in zijn communicatie. Mensen op een inspirerende manier aanzetten tot het verleggen van hun eigen grenzen door leadership by example .

TalentGoals helpt managers in deze rol met diverse tools & kennis. We bieden onze ervaring aan en springen mee in de bres, om met uw team de beoogde resultaten te realiseren.

How drive new energy


JOB REBOOTING


Contact Us

Building a motivated company culture

Het verhogen van betrokkenheid heeft een directe impact op uw bedrijfscultuur. Niet alleen nieuwkomers kunnen zich sneller aanpassen, maar ook andere medewerkers voelen zich meer comfortabel in de organisatie.

Improve Well-being & Employability

 

De verschillende generaties gaan een impact hebben op de organisatie en het engagement. De manier waarop de werknemers zich voelen speelt een grote rol in hun motivatie en prestaties. Een goed overzicht is van cruciaal belang om verbeteringen aan te brengen. Employability is ook voor medewerkers zelf van groot belang, nu we tot op hogere leeftijd zullen moeten doorwerken.

Establish and maintain a people-centric company culture
viewmore

Bedrijven van morgen zijn bedrijven

die toptalent weten uit te dagen


TALENT PERFORMANCE

SCREENING

Krijg zicht in hoeverre jouw team er klaar voor is om de strategische & commerciële doelen te realiseren.

Met deze screening tool krijg je een objectief zicht op de aanpak en kan er gerichter gecoacht worden.
  • Misschien heb je vragen hoe je de juiste mensen gedrag promoveert naar de juiste, cruciale posities?
  • Bied je high-potentials voldoende boeiende vooruitzichten?
  • Hoe laat je hen, hun gedrevenheid en hun ambitie waarmaken binnen uw onderneming.

 

TEAM DEVELOPMENT

Een praktische en efficiënte tool voor het analyseren van de team prestaties. Op basis van S. Wheelan analyse krijg je inzicht in de ontwikkelingsdoelstelling van het team en een rapport van de teameffectiviteit.

letstalk

“Managing Communication to Deliver Value.”