TalentGoals

Online Trainingen

Teach Anybody Anything:
Reach Any Learner Anywhere

Foto door fauxels via Pexels

Wat is instructional design?

Simpel gezegd, instructieontwerp is het maken van instructiemateriaal. Dit gaat echter verder dan alleen het maken van lesmateriaal, het overweegt zorgvuldig hoe personen leren en welke materialen en methoden individuen het meest effectief zullen helpen hun doelen te bereiken.

Vooral instructieontwerp levert resultaten op. De bedoeling is om de personen te betrekken, zodat ze meer kans hebben om hun doelen te bereiken. Evaluatie is een belangrijke laatste fase van de implementatie van het instructieontwerp, zodat instructeurs ervoor kunnen zorgen dat de leersessies effectief zijn geweest in het behalen van vooraf ingestelde doelstellingen.

Wat is de doelgroep ?

Duidelijk communiceren, videotraining Onderscheidende aanpak in sales en tegelijkertijd je persoonlijk leiderschap verbeteren. Dat kan! Boost de persoonlijke ontwikkeling van je medewerkers met deze online trainingen.

Van “Vakbekwaam naar Trusted Differentiatior” is een van de hoofd thema’s op het E platfom. Communicatie en gedrag vormen de basis van vertrouwen.

Een krachtig en flexibel Leer Management Systeem. Met aandacht voor leerpaden & doelen

Blended learning

Het LMS kan veel soorten leeractiviteiten faciliteren. Van online zelfstudie tot klassikale training en van toetsen tot leren tijdens je werk. Deze leeractiviteiten kunnen los, maar ook gecombineerd in leerprogramma’s als blended traject worden aangeboden. In deze leerprogamma’s kun je alle soorten leeractiviteiten combineren tot één complete leerervaring voor de deelnemers. Je kunt hierbij werken met alternatieve, gelijkwaardige leervormen, verplichte en optionele onderdelen en eventueel werken met een ideale volgorde. Deze blended leerprogramma’s worden duidelijk, overzichtelijk en praktisch aan de deelnemers aangeboden. Kortom, kies altijd de juiste leervorm voor jouw doelgroep en bied deze aan jouw lerenden aan.

WAT IS MOGELIJK