TalentGoals

Wie ik ben

Zinzi

ZINZI

Een paar leuke weetjes over mezelf

Ik werkte vanuit Harelbeke in de buurt van Kortrijk, in de provincie West-Vlaanderen, ik hou van een lekkere koffie, maar ben geen fan van horror films. Reeds van mijn 12 jaar houdt muziek mij bezig en verzamelde een prachtig allegaartje 45 toerenplaten. Op de leeftijd van 59 wist ik wat ik wilde doen, vorig jaar verloor ik mijn vriendje ZINZI een karaktervolle Yorkshire, mijn favoriete plek is Antwerpen en kan vooral genieten van diverse stijlen van interieurs, zeker de serie Salvage Hunters krijgt mijn aandacht.

Wat ik heb gedaan

Voel je vrij om verder te kijken naar wat ik in de afgelopen jaren heb bereikt. Mijn CV bespreekt de standaarditems, maar begrijp alsjeblieft dat ik mijn capaciteiten niet verfraai (daar komt nooit iets goeds uit).

Jean-Marie Cardon

Ik ben een toegewijde...

Inspiratior, Creator, Visualizator, Designer, Developer...

Buiten trainingen in digitale transformatie bouwde ik een LMS-platform.  Kijk gerust even. Hieronder vind je hoe ik projecten heb aanpakte en laat zien welke stappen ik nam voor de opbouw van een nauwe samenwerking.

ANALYSE

Mijn eerste stap om inzicht te krijgen is empathisch luisteren naar de echte behoefte. Hiermee kan ik naar de volgende stap nadat ik een beeld kreeg van de gewenste resultaten.

ONTWIKKELING​ & DESIGN

Eerst ga ik aan de slag met de ruwe info en maak ik een eerste ontwerp. Stap voor stap herneem ik en bouw ik verder naar het correcte beeld.

VERSTERKEN

Eens het juiste format kan ik gaan versterken en de details bijwerken en lay-out verfijnen. Deze stap gaat naar een definitieve bruikbare tool.

EVALUEREN & CONSOLIDEREN

De kwaliteit wordt gemeten dank zij het lms systeem. Meten van de evolutie van de prestatie zorgt voor optimalisering maar ook voor het meten van de vooruitgang van de deelnemers.

Foto door Ylanite Koppens via Pexels

Wens je support

I’m Here To Assist You

Heb je support nodig bij een Profiler Form of  over het E platform?

Dan luister ik graag, waar ik kan bijdragen

Heb jij een vraag?

I’m Here To Assist You

Heb je een algemene vraag?

Dan luister ik graag, waar ik kan bijdragen

 

Contact gegevens

  • Kortrijksesteenweg 57B302
  • 8530 Harelbeke
  • 0492639065