TalentGoals

Visuele Creaties

Comfort & moeiteloos

Ik weet dat HR, trainers of sales managers geen tijd hebben om de fijne kneepjes van PowerPoint, fotograferen, videobewerking te leren.

creative process

Daarom doe ik het harde werk voor jou.

Educatief beeldmateriaal heeft een specifiek ontwerp & opbouw dat onderscheid zich van marketing toepassingen.

Waarom ik mij richt op het maken van educatief materiaal.
Studies tonen aan dat het menselijk brein visuele informatie 60.000 keer sneller verwerkt dan gewone tekst. Je publiek heeft een veel betere kans om informatie te begrijpen en vast te houden als het met hen wordt gedeeld via een visueel medium zoals een video.

Create engaging educational videos

Passie is de basis voor elke digitale ervaring die ik produceer.

Wat ik doe

Instructie & demo video’s

Met online instructievideo’s kan je informatie of processen zeer helder weergeven. Medewerkers kunnen terugkijken om situaties, communicatie of gedrag her te bekijken en leren te begrijpen.              

De combinatie van een mondelinge uitleg met visuele ondersteuning, illustraties en de nodige detailbeelden maken videohandleidingen zeer effectief. Je ziet er tips en trucs. Instructie eerder voor nieuwe zaken de demo video leert eerder hoe het product of service de problemen oplost.

 

Meer doen met PowerPoint

Hoe komt het dat powerpoint presentaties er uitzien zoals ze er nu uitzien? Meer nog, waarom aanvaarden we dat ze er zo uitzien? Je wenst toch zonder gêne je PowerPoint inzetten voor jouw presentaties of workshops begeleiden. Ik maak een aangepaste presentatie die aanslaat bij klanten of deelnemers van de workshop.

Met Ispring maak ik er een interactieve learning van. Je kan daarna gemakkelijk een integratie doen op  LMS of website.

Email Marketing ontwerpen

Elke digitale marketeer weet het. Email marketing werkt. Toch is hiermee starten geen evidentie voor veel bedrijven.

Ik help bedrijven en organisaties om ook video strategisch in te zetten als onderdeel van hun online communicatie. We gaan samen met je marketing team op zoek naar formats die werken en een positieve bijdrage hebben op je rendement. Ontwerp nodig voor de mail, blog, landingspagina en forms? 

Explainer video’s & Webinars

Bekijken hoe en waarom iets werkt of hoe je iets best aanpakt. Met online video’s kan je de stappen duidelijk in beeld brengen. De combinatie van een mondelinge uitleg met visuele ondersteuning, illustraties en de nodige detailbeelden maken het zeer effectief. 

Heb je meer tijd nodig of wil je klanten bereiken dan kan een Webinar in de studio live gestreamd worden of opgenomen. Projectie van jouw presentatie op de achtergrond behoort tot de mogelijkheden. 

Bespaar tijd

Promotie & presentatie

Video afspelen

Beelden voor Site of E marketing

aub