big data

Big Data

IS UW PRODUCT EXCLUSIEF & ONVERGELIJKBAAR MET ANDERE BEDRIJVEN ?

ZEER WEINIG BEDRIJVEN ZIJN ZO!

De sleutel tot effectieve verkopen is uw verkopers te betrekken en inzicht te geven in de potentiële businessvoordelen van DATA-DRIVEN sales. Data gedreven systemen gaan voor uw sales mensen een must worden om hen meer te ondersteunen voor INBOUND SALES. Kunnen zij vandaag voldoende aanwijzen wat uw bedrijf uniek maakt en zijn zij net sneller om te reageren dan anderen?

Succes voor hun sales inspanningen is de snelheid en het optimaliseren van informatie. Een manier om te beginnen, is het verbeteren van hun customer centricity door de data voor hen te visualiseren. Zorg samen met de verkopers een beeld te krijgen door hen een zorgvuldige analyse van de markt aan te bieden. Deze info leert hen over de manier hoe ze zich kunnen onderscheiden van concurrenten en de Value Proposition beter te onderbouwen. Een tweede stap is te benchmarken met de eigen klanten marketing en uw eigen marketing acties. Werken met deze data zal hun campagnes verbeteren en hun inzet optimaliseren.

Ga van de sales kennis naar big data: business communication data, text mining, web analytics, social network analysis.

  • Breng inzicht in data die u zelf onbewust beschikbaar heeft.

  • Welk gedrag vertonen klanten en wanneer vallen aankoopbeslissingen.

  • Ontdek de echte redenen waarom klanten uw product kopen t.o.v. een concurrent.

Wenst u inzicht te krijgen in de potentiële businessvoordelen en de waarde van data-driven sales? jean.marie.cardon@gmail.com maakt tijd voor een gesprek. Telefoneren gaat voor u sneller? 0492 63 90 65

Wij werken ook samen met bedrijven om de back office efficient te maken en inzicht te bieden voor HR door gebruik te maken van business communication data, text mining.

JOBCRAFTING of sleutelen aan de job om mensen zich goed te laten voelen.

Lees meer over AtriumMentoring: communicatie, job engineering :www.atriumplan.be 

Jean-Marie Cardon

[:]