Departures

HOE GEGEVENS OVER COMMUNICATIE & GEDRAG PROACTIEF KAN WORDEN INGEZET OM SNELLER EEN COMPETITIEVE SALES ORGANISATIE TE BOUWEN?

Uit ons onderzoek bij een Nederlandse klant bleek dat betere communicatie data een geweldige impact heeft om de sales teams te motiveren en de bekende sales problemen aan te pakken. Iedereen was bewust dat men waarde dient toe te voegen of voldoende projecten in de sales funnel dient te hebben. Maar, wat,hoe en waar men diepere informatie kon vinden, dit was waar de manager vandaag mee kampte. Er is vaak te weinig tijd om nog beter aan te sturen en waren de sales vervallen in oude gewoontes. Veel bezoeken bij bestaande klanten zonder meerwaarde. Dank zij onze co creatie was het mogelijk ons vernieuwend concept in te zetten en de manager te helpen om sneller beslissingen te nemen. Wij ondersteunden hem door te gidsen op basis van deze informatie en proactieve zijn salesteam specifieke skills aan te leren. Wendbaarheid en creatievere inzet zorgde dat zij tijd vrij konden maken om de nieuwe strategie uit te voeren. Het verbinden van mens, data,proces zorgt ervoor dat wij deze inzichten konden koppelen aan procesoptimalisatie en ervaringsgericht leren.

Wenst u inzicht te krijgen in de potentiële business voordelen en de waarde van data-driven sales? jean.marie.cardon@gmail.com maakt tijd voor een gesprek. Telefoneren gaat voor u sneller? 0492 63 90 65

#JOBCOACHING​ .Lees meer over AtriumMentoring:  job engineering :www.atriumplan.be 

Jean-Marie Cardon

[:]