VALUE ACCELERATORS

Together we build online training centers

BASED ON INSTRUCTIVE DESIGN LEARNINGS

Hoe creëert uw organisatie waarde? Hoe verander je bedrijfsinputs in resultaten? Juist met medewerkers die zichzelf kunnen ontwikkelen. 

Maak kennis met onze Instructive Design Learnings. Wij maken Online (instructieve) trainingen, infomercial en playbooks voor bedrijven en organisaties. We gebruiken het design principe om dit te ontwikkelen en bouwen op instructieve fundamenten. Het gaat ons vooral over de doelmatigheid van het opleiden en trainen van werknemers. Enkel wat relevant is en gericht op de kern van de zaak. Online trainingen met duidelijke leerdoelstellingen, professionele trajectbegeleiding en de juiste meetinstrumenten. Overtuigd? Neem de tijd voor een afspraak. 

 

letstalk

SUPPLY CHAIN LEARNING TOOLBOX

Werknemers en derden snel en doeltreffend processen aanleren via een e-Learning toolbox. Deze digitale handleidingen kunnen zowel in logistieke of productie afdelingen worden toegepast. Interactieve modules worden gevolgd op computer, tablet of smartphone. 

letstalk

SURVEY & CERTIFICERING CENTER

De prestaties van je werknemers analyseren? Je medewerkers certificeren? Sollicitanten testen? Wij ontwikkelen examens en testen op maat. De online testmodules zijn afzonderlijk verkrijgbaar, als onderdeel van een online opleidingstraject of als ondersteuning van een klassikale opleiding. De testen en examens kunnen worden gekoppeld aan een certificaat of toegangspas. Een LMS maakt een efficiënte opvolging mogelijk.

letstalk

ON BOARDING PORTAAL

Uiterst complete en visueel aantrekkelijke portal om het geheel van onboarding trajecten in goede banen te leiden.
Praktische regelingen, bedrijfscultuur, jobomschrijvingen, doelstellingen,handleidingen… kortom alles wat aan bod komt bij het inwerken van je nieuwe collega’s.

letstalk

UPSKILL MICROLEARNING

Het doel van microlearning of chunk-leren is het snel en compact aanleren van vaardigheden. De leerstof wordt verpakt in (interactieve iSpring suite) filmpjes van 30 seconden tot 5 minuten of korte PowerPoint presentaties. Microlearning is een doeltreffende en voordelige manier voor bedrijven & organisaties om competenties & skills te optimaliseren zowel voor klanten als hun medewerkers. 

letstalk