Maurice

Maurice

Twee weken geleden heb ik Maurice ontmoet, hij vertelde mij over een web-based tool.

Hiermee kon ontwikkeling potentieel van sales en skills gemeten worden. Ik dacht daar gaan we weer met een psychologische test 🙁 .

Ik was benieuwd. Eergisteren was het zover, hij stuurde mij de link door. Meer dan 30 jaar coach ik verkopers en het bezorgde mij wel een tweeledige gevoel. Wat zal mijn resultaat zijn en nieuwsgierig hoe het werkt. Ik kwam terecht in een reel bedrijf waar ik startte als sales ter vervanging van iemand die het bedrijf had verlaten.

Heel spontaan nam ik deel aan wat een sales job inhoud. Er werden mij taken doorgegeven, enkele zaken voorbereiden, je weet wel. Het was eventjes wennen maar ik kreeg er meer en meer zin in. Je bent echt aan het werk met collega’s en vond het spijtig te moeten stoppen, de tijd vloog werkelijk voorbij. Gisteren sprak ik Maurice en vertelde ik hoe positief mijn ervaring was. Het is geen test maar een spel waar je onbewust heel veel zaken van de realiteit spontaan aan het doen bent. Spannend, leuk en leerrijk omdat ikzelf nog iets van kon meenemen.

Nu vol spanning wachten op het resultaat. Ik hou jullie op de hoogte.

Wil je ook Maurice leren kennen? Mail naar jean.marie.cardon@gmail.com

Lees meer over AtriumMentoring: communicatie, job engineering :www.atriumplan.be 

Jean-Marie Cardon

[:]