Een paar leuke weetjes over mezelf

Ik werk vanuit Harelbeke in de buurt van Kortrijk, in de provincie West-Vlaanderen , ik hou van een lekkere koffie, ik ben geen fan van horror films, ik ben reeds van mijn 12 jaar met muziek bezig en heb een grote verzameling 45 toerenplaten, ik wist wat ik wilde doen op de leeftijd van 59, vorig jaar verloor ik mijn vriendje ZINZI, mijn favoriete plek is Antwerpen en kan genieten van diverse stijlen van interieurs, zeker de serie Salvage Hunters krijgt mijn aandacht.

 

 

Wat ik heb gedaan en wat ik kan doen

Voel je vrij om verder te kijken naar wat ik in de afgelopen jaren heb bereikt en wat ik voor je kan doen. Mijn CV bespreekt de standaarditems, maar begrijp alsjeblieft dat ik mijn capaciteiten niet verfraai (daar komt nooit iets goeds uit).

Bekijk mijn CV

 

 

 

 

 

 

Ik ben een toegewijde ontwikkelaar

 

Omdat ik mijn LMS heb gebaseerd op het Moodle-platform, zijn er heel wat mogelijkheden. Hieronder vind je hoe ik projecten aanpak en laat zien met welk stappen ik neem voor de opbouw van een nauwe samenwerking.

ANALYSE

Mijn eerste stap om inzicht te krijgen is empathisch luisteren naar de echte behoefte. Hiermee kan ik naar de volgende stap nadat ik een beeld kreeg van de gewenste resultaten.

DESIGN & ONTWIKKELING

Eerst ga ik aan de slag met de ruwe info en maak ik een eerste ontwerp. Stap voor stap herneem ik en bouw ik verder naar het correcte beeld.

VERSTERKEN

Eens het juiste format kan ik gaan versterken en de details bijwerken en lay-out verfijnen. Deze stap gaat naar een definitieve bruikbare tool.

EVALUEREN & CONSOLIDEREN

De kwaliteit wordt gemeten dank zij het lms systeem. Meten van de evolutie van de prestatie zorgt voor optimalisering maar ook voor het meten van de vooruitgang van de deelnemers.