TalentGoals

Butterfly Leadership profile

Management tool

BleadershipProfiler

Heb je het gevoel dat je team meer heeft aan specifiek leiderschap? Bent u op zoek naar manieren waar je een upgrade kan doen, zodat u meer impact krijgt?

Dan is deze gids iets voor jou .

In de snelle digitale wereld die ons dagelijks bezighoud, is een duidelijke gesprekstrategie in sales gericht op haalbare doelen en een gestructureerde roadmap onvermijdelijk. Steeds meer bedrijven passen zich met agile processen aan en werken met andere normen om hun bedrijf  te optimaliseren. Als sales consultants werk je samen met besluitvormers en belanghebbenden om doelstellingen te definiëren en jouw bedrijf succesvoller te maken. Hoe vertaal jij doelstellingen naar kwantitatieve doelen, door een gedegen benadering strategie en een roadmap met eenvoudig inzetbaar gedrag?

Hoe gaat u tewerk

Stap 1: Maak voldoende tijd vrij en kies een plaats waar je ongestoord kan werken.

 

Stap2: Lees iedere vraag aandachtig. Sta stil bij de huidige werking & processen in de organisatie vandaag . 

 

Stap3: Geef nu een objectieve waarde bij de slider “NU” in welke mate de zin overeenkomt met de huidige situatie . Dit doe je door te klikken en de schuiver te verplaatsen.

 

Stap4: Doe dit nu ook voor “PLAN”  geef deze een waarde voor het niveau dat u in de toekomst wenst naar toe te werken

Stap5: Stuur het profiel door. Dit doe je door op “submit” te klikken. Je kan het achteraf nog steeds aanpassen indien nodig. Je kan de sessie op “My Account” terugvinden.

 

Stap6: Wij nemen zo snel contact om het Butterfly Business Profile te bespreken.

Programma