De nieuwste uitdaging.

Denken voor uw kopers

Tools to transform the way we work.

 

 

 

 

We Connect Buyers

To Your Strategy


With a Interactieve Sales App

Klanten helpen veranderen. 

Maak het gesprek opbouwend.

De Sales App ondersteund het gesprek van de verkoper op een visuele en interactieve wijze.

 

 

 

     

 

Biedt effectieve verkoopbegeleiding.

Verhalen spelen nog steeds een enorme rol. Uw beste verhalenverteller ooit!

Met de Sales Play kunt u de presentatie aanpassen aan de klant. Afhankelijk van de verwachtingen, toont u bepaalde inhoud. Met een eenvoudig bruikbare tool kunnen sales bijna elke keer een relevant gesprek bouwen. Maak het voor verkopers gemakkelijk om alle Unique Buying Reasons te bespreken. Met een aangepaste verkooppresentatie staat ieder sterker en zal leiden tot een uitdagend verkoopgesprek. Wilt u ophouden onnodig te investeren in verkooppresentaties die niet aanslaan?

Maak kennis met de nieuwe generatie van verkoopgesprekken en met de Sales App.

Dankzij creativiteit & technologie kan iedereen nu aan de slag met onze krachtigste presentaties.

 

 

Go to the e-PLATFORM 

Uw gids naar uw kopers


Gekoppeld aan

uw PlayBook

Bekrachtig uw verkoopverhaal met deze visuele tool

Geen accessoir met een donkere kant.

Breidt uw marketingstrategie uit om consistente koperservaringen te ondersteunen. Door alle inhoud rond een onderwerp, persona, product of oplossing te groeperen in één visueel aantrekkelijke Sales App. Hiermee stelt u verkopers in staat om op een professionele manier relevantere gesprekken met hun kopers te voeren.

 

 

 

 

       

 

Het spreekt bijna voor zich: Klanten vinden het meer dan schitterend. De Sales App bewijst dat steeds opnieuw. Het all‑in‑one-design zorgt ervoor dat alle value proposition elementen zich van achter het scherm aanbieden. Bijgevolg kan jij je volledig op de inhoud concentreren van het gesprek en effectief luisteren naar de klant. De Sales App ondersteund tevens onderliggende argumentatie en de weg naar oplossingen voor de klant.  Alsof het voor hem op het lijf is geschreven.

Ruil je traditioneel gesprek in voor een waardevolle interactie.

 

Go to the e-PLATFORM 

 

Van presentaties tot gesprekken

Leid kopers door elke verkoopsituatie en presenteer inhoud in boeiende koperservaringen die u echt onderscheiden van de concurrentie. De Sales App bevat de concrete inhoud uit uw playbooks die zijn omgebouwd tot een visueel story-board.  Sales PlayBooks maken het voor verkoop gemakkelijk om van alle relevante trainingsitems, koppelingen naar cursussen of voorbeeldvelden op één centrale locatie te vinden.  TalentGoals zorgt ervoor dat uw verkoopteams kunnen toepassen wat ze hebben geleerd en zelfvertrouwen opbouwen door oefenen, rollenspellen en coaching. Stroomlijn coaching met uw verkoopverhaal en bouw uw PlayBook. Neem contact voor meer info.

Ongeevenaarde ervaring

TalentGoals maakt het mogelijk om om kopers meer te betrekken via begeleide verkoop met de sjablonen op maat van het bedrijf. Als verkoper kunt u snel de value maps, visuele info of content tonen aan de klant.  

Neem contact op,

voor een demo verzoek of algemene vragen.

Bij het inschakelen  van een Sales App  is er noodzaak om de verkooporganisaties voor te bereiden met de Unique Buying Reasons om succesvol te verkopen.

Het stelt verkopers in staat om een ​​boeiende ervaring te bieden voor moderne kopers die personalisatie, automatisering en algemene innovatie verwachten.

Wij maken de tijd om dit te bespreken hoe u het beste van start gaat.

  Yay! Message sent.
  Error! Please validate your fields.