TalentGoals

Enthousiaste Trainer

We're here to prepare you for the future.

“ Mijn visie werd werkelijkheid. Beelden, snelle en goed samengestelde trainingen waarmee ik talent naar hun doel kan brengen aanreiken wat ze nodig hebben en willen. ”

Tijd voor een koffie
en een babbel?

Aankomende cursussen.

Wat kan ik jou aanbieden?

Presenteren voor de camera

Presenteren kun je leren. Wat zijn de do’s and don’t als je zelf voor de camera gaat staan? Hoe vertel je een goed verhaal.

Corporate storytelling

Welke verhalen moet je vertellen? Hoe vertel je de juiste verhalen? Wat is belangrijk als je met video aan de slag gaat voor je bedrijf?

Bouwen van Learnings

Waardevolle content informeert, engageert en entertaint je doelpubliek – brengt met andere woorden een goed opgebouwde topics. Content kan dus niet zonder diverse soorten informatie. Je hebt er ongetwijfeld al over gehoord, maar wat is Instructive Learning eigenlijk?

Leiderschap

Inspireren dit is wat leiders doen, maar is dit voldoende. In deze workshop krijg je verschillende topics die het duidelijk maken wat je nodig hebt. Stap voor stap word je meegenomen hoe je mensen kan motiveren en enthousiast maakt.

Onze populairste online trainingen

Wat heb ik op de plank?

Een marketingplan ontwikkelen

Bouwen aan een visueel merk wat perfect past bij jou én jouw doelgroep.. Het voordeel is dat je kan ontwerpen wat je maar wilt en het ook kan publiceren In deze workshop gaat de aandacht  hoe je de nodig voorbereiding doet en een analyse van de doelgroep. En kan uitwerken met Canva

Privacy & security

Aandacht voor privacy & security is geen grap! De workshop die gebouwd werd bevat alle elementen om beter en veiliger te kunnen omgaan met het internet. Het werd op een eenvoudig maar toch doeltreffende wijze opgesteld.


Online op het E-Platform

Origineel, onderscheidend

Je gaat straks van start met diepgaande kennis en bruikbare tools die onmiddellijk kunnen worden toegepast in de verkoop, bedrijfsontwikkeling en klantrelaties, maar ook met collega’s.

Deze sessies combineren solide principes met oefeningen die zijn afgestemd op de persoonlijke zakelijke problemen en behoeften van de deelnemers.

 
pexels-nappy-936038

Je kunt mij ook inhuren als trainer.

Jean-Marie Cardon

Video is de allerbeste manier om impact te maken en te connecteren met jouw doelpubliek. Dat wist je waarschijnlijk al. En dat deze video’s authentiek en oprecht moeten zijn dat is de makkelijker gezegd dan gedaan…Want hoe kun je zomaar authentiek zijn voor de camera? Hoe begin je eraan? Welke spullen heb je nodig? Waar moet je op letten? Hoe “monteer” je die beelden? Hoe zit dat met muziek rechten? Ondertiteling?

Er komt heel wat bij kijken als je met video aan de slag gaat. Daarom heb ik verschillende online en offline opleidingen ontwikkeld om jou hierbij te helpen. Maar wens eerder begeleiding op maat, bel me.

Wil je onmiddellijk aan de slag met video? Op jouw eigen tempo én met persoonlijke begeleiding wanneer jij wilt. Bekijk dan de online opleidingen.

Wens je support

I’m Here To Assist You

Heb je support nodig bij een Profiler Form of  over het E platform?

Dan luister ik graag, waar ik kan bijdragen

Heb jij een vraag?

I’m Here To Assist You

Heb je een algemene vraag?

Dan luister ik graag, waar ik kan bijdragen

 

Contact gegevens

  • Kortrijksesteenweg 57B302
  • 8530 Harelbeke
  • 0492639065