TalentGoals

Ons verhaal

In aflevering 1 en 2 vertelden we over het ontstaan en de gloriejaren van Gentse Heftrucks.

Hoe gaat het nu verder?
We schrijven ondertussen 2019. Gentse Heftrucks bestaat 50 jaar en is uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf in zijn branche. Iedereen kent het iconisch gebouw naast de Weba. Toch blijft de tijd niet stilstaan en wordt er gedacht aan de toekomst. John Deroo beslist om zijn bedrijf te verkopen aan Correct Services dat al een paar jaar instond voor de herstellingen en het onderhoud bij zijn klanten.

De eigenaars van Correct Services zien het potentieel en besluiten om nieuw leven te blazen in Gentse Heftrucks. In hun vroegere werkplaats aan de Industrieweg in Wondelgem vindt het gerenommeerde heftruck bedrijf in 2020 zijn nieuwe thuis. Men besluit ook om Stef Poppe aan te trekken als commercieel verantwoordelijke. Stef is niet alleen opgegroeid in de wereld van hoogtewerkers en heftrucks. Hij heeft al een 7-tal jaar ervaring bij een drankendistributeur uit Gent en brengt naast zijn commercieel talent ook een pak enthousiasme en ondernemerszin mee.

Vandaag is Gentse Heftrucks alive and kicking en is het onze ambitie om het Nr 1. Heftruckbedrijf te worden in de Gentse kanaalzone. Ons absoluut focuspunt was, is en blijft de verhuur. Zowel voor de verhuur op korte als op lange termijn beschikken wij over een ruime vloot van machines die voor de meest uiteenlopende toepassingen inzetbaar zijn. En hebben we één of ander toestel niet direct in huis dan gaan we het voor u zoeken. Daarnaast willen we ook specialiseren in de verkoop van tweedehands heftrucks omdat daar een markt voor is. Wij beschikken over een groot netwerk om de juiste machines te vinden. We bieden tweedehandstoestellen aan in de staat waarin ze zich bevinden of volledig…
Voor de verkoop van nieuwe toestellen rekenen we op onze trouwe partners TCM en Hangcha maar daarover vertellen we nog meer in onze volgende nieuwsbrieven.

De toekomst oogt mooi…de toekomst is Gentste Heftrucks.

Wens je support

I’m Here To Assist You

Heb je support nodig bij een Profiler Form of  over het E platform?

Dan luister ik graag, waar ik kan bijdragen

Heb jij een vraag?

I’m Here To Assist You

Heb je een algemene vraag?

Dan luister ik graag, waar ik kan bijdragen

 

Contact gegevens

  • Kortrijksesteenweg 57B302
  • 8530 Harelbeke
  • 0492639065